T&K - Yrityskohtaiset painokoneet

Teollisuus 4.0 -buumin keskellä pienet ja keskisuuret yritykset pyrkivät automatisoimaan työntekijöiden toistuvia tehtäviä.

Vaikka tuottavuuden parantaminen oli alun perin päätavoite, uusi painopiste on noussut esiin: käyttäjien työn rasittavuuden vähentäminen.

Koko tuotantoketjussa koneet voidaan säätää ergonomisemmiksi, mikä vähentää tuki- ja liikuntaelinten sairauksien riskiä.

Me EMG:llä otamme tarpeesi huomioon ja mukautamme useita puristimia niin, että ne tarjoavat työntekijöille enemmän mukavuutta.

Miksi mukauttaa lehdistöä?

 

Koska asiakkaamme ovat erikoistuneet manuaalisten, mekaanisten, pneumaattisten ja hydropneumaattisten puristimien ja merkintäpuristimien valmistukseen, he pyytävät meitä säännöllisesti mukauttamaan koneitamme, jotta toistuvia manuaalisia tehtäviä suorittavat työntekijät voisivat tehdä työnsä mukavammin.

 

Kun osia valmistetaan massatuotantona, käyttäjän asento on olennaisen tärkeä mukavuuden ja tuki- ja liikuntaelinsairauksien rajoittamisen kannalta. Kyse on myös käyttäjän turvallisuudesta ja suoritettavien tehtävien laadusta.  Tätä silmällä pitäen teemme erilaisia muutoksia vakiopuristinmalleihimme, jotta niistä tulisi ergonomisempia.

 

Ergonomisempi työpiste mahdollistaa myös tarkemmat ja säännöllisemmät liikkeet. Nämä mukautetut, tarkat ja säännölliset liikkeet johtavat luonnollisesti tuottavuuden kasvuun. Näin ollen koneen mukauttamisesta työntekijöidesi työpisteisiin tulee win-win-tilanne.


 

Millaisia konetyyppejä voidaan muuttaa?

 

Useimmat koneet voidaan koneellistaa monilla teollisuudenaloilla. Käsikäyttöisten hammastanko- ja kääntöpuristimiemme sekä pneumaattisten puristimiemme osalta voimme tarjota tarvittavat muutokset yrityksesi erityisvaatimusten täyttämiseksi.

 

Tutkimme eritelmiesi mukaan puristimillemme tehtävät muutokset, joiden teholuokat vaihtelevat välillä :

 

  • 200 ja 5000 kg:n välillä manuaalisissa hammastankopuristimissa,
  • 500 ja 2000 kg:n välillä manuaalisissa kääntöpainokoneissa,
  • 360-6000 kg pneumaattisille puristimille.

 

Mitä koneen osia voidaan muuttaa?


Useimmissa tapauksissa puristimen runko säilyy samana, mutta me muokkaamme trimmiä sen mukauttamiseksi tietyn toimialan erityisvaatimuksiin.

 

Menestystarina kelloseppien erityistyöhön mukautetusta puristimesta

 

 

Sveitsiläisen kelloteollisuuden suuret nimet ovat luottaneet meihin jo vuosikymmeniä. Olemme kehittäneet niiden tarpeisiin räätälöityjä mekaanisia puristimia. Tarkkuusvalmistajat, jotka luottavat meihin: Rolex, Blancpain, Bovet, Bulgari, Swatchgroup, ETA...

 

Esimerkkejä muutoksista, joita voimme tehdä:

 

  • Puristusjousen lisääminen tynnyriin mekaanisen leikin minimoimiseksi ja syklin tarkkuuden ja toistettavuuden lisäämiseksi.
  • Käyttäjän suojaaminen valoverhoilla, jotka voidaan nostaa automaattisesti sivuristikoiden kanssa, jolloin asentajalla on täysin vapaa tila työkalujen asentamista ja säätämistä varten.
  • Työpisteen ergonomiaan mukautetun, asiakkaan määrittelemän korkeuden omaavan puisen tarjottimen lisääminen, jonka avulla osatelineet voidaan asettaa paikoilleen.
  • Työpöydän muuttaminen siten, että siinä on vain kaksi T-uraa työkalujen kiinnittämistä varten, mikä helpottaa työpisteen puhdistamista.
  • Korkeussäädettävän neon LED-valaistuksen asentaminen, jotta työkalun näkyvyys on hyvä, kun osaa asetetaan paikalleen.
  • Suorilla sivuilla varustettu runko, jossa kaikki puristimen osat ovat sisällä, jotta ne voidaan puhdistaa helposti (sähkökaappi, ilmankäsittelyyksikkö, voiteluyksikkö jne.).
  • Kosketusnäytöllä varustettu ihmisen ja koneen välinen käyttöliittymä, joka mahdollistaa puristimen helpon ja konfiguroitavan ohjauksen.
  • Joissakin tapauksissa lisäksi USB-pistorasia puhelimen tai lisälaitteiden lataamista varten.
  • ....


Kellopaino, joka on omistettu yhdelle markkinalle, on edelleen "räätälöity" kullekin asiakkaalle, jotta se vastaisi erityisiin vaatimuksiin.


EMG voi asiantuntemuksensa ja markkinoiden tarpeisiin mukautumisen ansiosta tarjota tuotantovaatimuksiasi vastaavan ratkaisun.